Wat is borduren?

Bij borduren worden er met naald en draad steken op een kledingstuk gezet. Honderden en soms zelfs duizenden steken vormen een beeld. Onze borduurmachines zijn computergestuurd. We kunnen meerdere machines tegelijkertijd aansturen en meerdere kleuren per borduursel instellen. Kleding met een borduursel heeft een chique uitstraling en wordt veel gebruikt als bedrijfskleding.

Hoe werkt borduren?

In onze ontwerpstudio wordt bepaald of een afbeelding geschikt is om te borduren of dat de afbeelding nog moet worden aangepast. Het oppervlak dat geborduurd kan worden is maximaal 25 x 25 cm zijn. De afbeelding die geborduurd moet worden wordt door ons omgezet tot een bestand dat de borduurmachines kunnen lezen. Op de computer van de borduurmachines worden de te borduren vlakken aan de juiste kleuren gekoppeld. Voor elke kleur in de afbeelding moeten de juiste kleuren garen in de machines worden geplaatst. De kledingstukken worden zorgvuldig gespannen zodat het te borduren oppervlak niet alle kanten op kan schuiven. De kleding wordt onder de borduurmachines geplaatst en de borduurmachines kunnen gaan draaien. Als alle steken zijn gezet is de kleding klaar voor gebruik.

Brezo Pro helpt je graag met je borduurwerk

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we voor je kunnen betekenen? Laat je adviseren door onze medewerkers of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

  • Snelle levering
    binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Snel een offerte
    Met scherpe prijzen
  • Eigen productie
    Alle druktechnieken in huis
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.