Horecakleding van topkwaliteit

Personeel is hét visitekaartje van je horecaonderneming. Of je nu een café, restaurant of hotel runt: je wilt dat je medewerkers er ten alle tijden representatief uitzien. En als het even kan ook nog stijlvol en comfortabel. Bij Brezo Pro begrijpen we dat en daarom werken we alleen samen met merken die deze kwaliteitseisen hoog in het vaandel hebben staan. Ben je benieuwd waar je volgens onze professionals op moet letten bij de selectie van jouw horecakleding? Lees dan vooral even verder!

Hygiëne

Hygiëne is ontzettend belangrijk in de horeca. Medewerkers stralen meer zelfvertrouwen uit als ze zich fris voelen en daarbij zijn goedverzorgde medewerkers ook prettig voor de bezoekers van jouw horecagelegenheid. Maar hoe je het ook wendt of keert er wordt natuurlijk wel eens geknoeid en dat is géén probleem met de horecakleding van Brezo Pro. Onze horecakleding kan namelijk op 60 graden worden gewassen. Wassen op 60 graden zorgt ervoor dat de meeste vlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen en dat bacteriën worden gedood.

Draagcomfort

Draagcomfort is misschien wel net zo belangrijk als hygiëne. Als de kleding die je medewerkers dragen niet prettig zit, zal dit zijn weerslag op de productiviteit hebben. Horecamedewerkers zetten op een gemiddelde werkdag met gemak 10.000 stappen. Daarbij bewegen zij zich geregeld van binnen naar buiten om bestellingen op te nemen. Het is dus een absolute must om je medewerkers te voorzien van elastische kleding met voldoende bewegingsvrijheid.

Personaliseer je werkkleding

Als je op een terrasje in de stad zit is het wel zo prettig dat je het horecapersoneel snel kunt herkennen. Om die reden hebben de meeste horecagelegenheden elementen van hun logo of huisstijl verwerkt in de bedrijfskleding voor de medewerkers. De ene klant geeft de voorkeur aan een subtiel logo op de borst, waar een andere klant polo’s wenst die volledig zijn uitgevoerd in de huisstijlkleur inclusief ruglogo.

Hoe kan Brezo Pro je helpen?

Heb je nog vragen over hoe bedrukte horecakleding jouw medewerkers kan laten shinen? Of wil je meer weten over hoe Brezo Pro jouw kledingleverancier kan worden? Schroom niet en bel (0784 86814) of mail ons (info@brezo.be).

  • Snelle levering
    binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Snel een offerte
    Met scherpe prijzen
  • Eigen productie
    Alle druktechnieken in huis
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.