Hygiënische en representatieve zorgkleding

De zorg, een beroepsgroep die dag en nacht doorgaat. Dat werd tijdens de coronapandemie nog eens extra duidelijk. Omdat werken in de zorg intensief is, is het van belang dat de kleding die gedragen wordt een prettige pasvorm heeft en lang meegaat. Natuurlijk zijn er nog veel meer zaken waar goede zorgkleding aan moet voldoen en dat vertellen we je graag in dit artikel.

Herkenbaarheid van het zorgpersoneel

Voor patiënten in een verpleeginstelling of ziekenhuis is het belangrijk dat zorgmedewerkers goed te herkennen zijn aan hun kleding. Zo weten patiënten precies wie ze kunnen benaderen als ze bijvoorbeeld hulp nodig hebben. Verder draagt uniforme zorgkleding bij aan het vertrouwen van patiënten in de zorgverleners.

Industrieel wasbaar

Het (industrieel) reinigen van beschermende (zorg-)kleding wijkt behoorlijk af van huishoudelijke of kleinschalige reiniging. Door de schaalgrootte, het gebruik van speciale was- en droogmachines en het gebruik van de hiervoor geschikte detergenten en hulpmiddelen kent het industriële wasproces een andere uitwerking op de werkkleding en het textiel. Het is daarom erg belangrijk dat je kleding kiest die op hoge temperaturen gewassen kan worden. Verder raden we je aan om altijd de reinigingsinstructies van de fabrikant te raadplegen.

Representatieve zorgkleding

Aan kleding voor zorgmedewerkers worden strenge eisen gesteld. Brezo Pro weet dat als geen ander. We leveren al ruim 20 jaar bedrukte (werk-)kleding aan diverse zorginstellingen in binnen- en buitenland. Onze klanten vinden het vooral belangrijk dat de kleding representatief is en een prettig draagcomfort heeft. Verder moet de kleding voldoen aan de strenge hygiënevoorschriften die we tegenwoordig kennen.

Hoe kan Brezo Pro je helpen?

Heb je nog vragen over kleding voor in de zorg? Of wil je meer weten over de verschillende kledingmerken die we bieden? Bel (0784 86814) of mail ons (info@brezo.be) gerust, we helpen je graag!

  • Snelle levering
    binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Snel een offerte
    Met scherpe prijzen
  • Eigen productie
    Alle druktechnieken in huis
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.