Meetinstructies

De meetinstructies hieronder zijn slechts een indicatie. Ieder artikel heeft zijn eigen pasvorm, zodoende kunnen de maten per artikel afwijken van de gegevens hieronder. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

MEETINSTRUCTIES VOOR KLEDING

Hieronder geven we je instructies voor het zelf opmeten van je kleding.

Lichaamslengte: ga tegen een muur staan en leg een boek plat op je hoofd. Meet met een meetlint de afstand tussen de grond en de onderkant van het boek. Let op: draag geen schoenen en hoofddeksels.

Binnenbeenlengte: ga tegen de muur staan en zet de voeten circa 15cm uit elkaar. Druk een boek tussen je benen met de korte kant tegen de muur. Schuif het boek naar boven tot deze in je kruis drukt. Meet de afstand tussen de grond en de bovenkant van het boek, laat je eventueel helpen bij het meten.

Borstomtrek: draag geen kleding. Plaats een meetlint rondom om het breedste stuk van de borst (rond de tepels). Trek het meetlint (niet te strak) aan. Lees de afstand af.

Tailleomtrek: draag geen kleding. Plaats een meetlint rondom ter hoogte van je navel. Trek het meetlint (niet te strak) aan. Lees de afstand af.

Heupomtrek: draag geen kleding. Plaats een meetlint rondom je buik aan de bovenzijde van je billen. Trek het meetlint (niet te strak) aan. Lees de afstand af.

MEETINSTRUCTIES VOOR SCHOENEN

Hieronder geven we je instructies voor het zelf opmeten van je schoenen.

Stap 1: Pak een vel papier en zet een streepje direct achter je hiel en voor je grote teen.

Stap 2: Meet de afstand in centimeters tussen de twee streepjes en schrijf deze op.

Stap 3: Zoek de gemeten afstand op in de kolom hieronder.

Maattabellen per merk

De afmetingen en maten in de tabellen hieronder zijn slechts een indicatie. Ieder artikel heeft zijn eigen pasvorm, zodoende kunnen de maten per artikel afwijken van de gegevens hieronder. Aan de tabellen kunnen geen rechten worden ontleend.

CARHARTT

CLIQUE

CRAFT

DASSY

DICKIES

HAVEP

JOBMAN

SANTINO

SNICKERS

UNEEK

  • Snelle levering
    binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Snel een offerte
    Met scherpe prijzen
  • Eigen productie
    Alle druktechnieken in huis